7a Setmana dels Horaris/Time Use Week 2020

(23 al 27 de novembre del 2020)

Construint una nova agenda global 

 

    Programa de la 7a. Setmana dels Horaris per a descarregar AQUÍ.

    Imprescindible inscripció prèvia!

                                         >Inscripcions obertes!

                       Podeu registrar-vos omplint aquest formulari

 

 

Dilluns, 23 de novembre

Inauguració

15:00 h — 15:45 h: REPENSANT EL NOSTRE TEMPS, CONVERSA INAUGURAL ENTRE

JUDY WAJCMAN I CARL HONORÉ, amb Carl Honoré del Moviment Slow i Judy Wajcman i de la London School of Economics (ENG)

15:45 h — 16:15 h: ACTE INAUGURAL Amb representants de: Barcelona Time Use Initiative

for a Healthy Society Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya (CAT)

16:30h — 17:30h: MESURES LEGISLATIVES I POLÍTIQUES DE TEMPS EN L'ERA POST COVID19, amb Sara Berbel, Ajuntament de Barcelona; Alexis Serra, Oficina per a la Reforma Horària; Joaquin Perez Rey; Govern d'Espanya; Fabian Mohedano, Iniciativa per a la Reforma

Horària a Catalunya; Laura Rahola, Comissió Europea a Barcelona (CAST)Dimarts, 24 de novembre

 

Focus en polítiques locals del temps
 

9:00 h — 10:00 h: LES CIUTATS COM A ACTORS CLAU PER A L'IMPULS DE POLÍTIQUES DEL TEMPS: amb Héctor Santcovsky, Àrea Metropolitana de Barcelona; Teresa Llorens, Diputació de Barcelona; Katja Krüger, Ajuntament de Rennes; Sylvia Profanter, Ajuntament de Bolzano. Amb representants de: Ajuntament de Barcelona (ENG)

10:30h — 12:30 h: TROBADA DE MUNICIPIS CATALANS PER LA REFORMA

HORÀRIA: amb Miquel Ángel Escobar, Generalitat de Catalunya. Amb representants de: Ajuntament d'Argentona, Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Beasain, Ajuntament de Girona, Ajuntament de Lleida, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (CAT)

15:00 h — 16:00 h: TIC I USOS DEL TEMPS EN ADOLESCENTS I JOVES, organitzat per la Diputació de Barcelona (CAT)

16:00 h — 17:00 h: PRESENTACIÓ DE LA CÀPSULA (IN)FORMATIVA: TEMPS DE

PANTALLES I CONCILIACIÓ FAMILIAR, Co-organitzat amb Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya; amb Luigi Bugalla, Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya; Ana Rivas, Fundación "Aprender a Mirar" (CAT / CAST)Dimecres, 25 de novembre

 

Focus Internacional
 

9:00 h — 10:00 h: L'IMPACTE DE LES POLÍTIQUES DEL TEMPS EN LA CONSECUCIÓ

DELS ODS: amb Laia Bonet, Ajuntament de Barcelona, Arnau Queralt, Generalitat de Catalunya; Gabriel Castañares, Govern d'Espanya; Eva Jané-Llopis, ESADE Business School

(CAST)

15:00 h — 16:00 h: EL DILEMA EUROPEU DAVANT LA SUPRESSIÓ DEL CANVI D'HORA

El Parlament Europeu va aprovar acabar amb el canvi d'hora bianual i abans de 2021 els estats membres han de decidir en quina zona horària es queden. En aquesta taula,reflexionarem sobre l'impacte d'aquesta decisió i l'evidència científica existent sobre quina és la zona horària que més convé a Espanya. (ENG)Dijous, 26 de novembre

Focus en Relacions Laborals

9:00 h — 10:00 h: BONES PRÀCTIQUES EMPRESARIALS D'USOS DEL TEMPS EN LA NOVA

NORMALITAT: Amb representants de: PIMEC, Foment del Treball, CCOO de Catalunya, UGT de Catalunya, Generalitat de Catalunya (CAT)

11:00 h — 12:00 h: DEBAT VIRTUAL SOBRE EL DRET A LA DESCONNEXIÓ DIGITAL A LES EMPRESES, Organitzat per l'Ajuntament de Barcelona amb la presència de les empreses Criteria i Henkel Ibèrica S.A. (CAT)

16:00 h — 17:00 h: IMPACTE DEL COVID-19 EN LA FORMULACIÓ DE POLÍTIQUES DEL TEMPS DE L'ÀMBIT LABORAL: amb Esther Lynch, CES (Confederació Europea de

Sindicats); Joaquin Nieto, Organització Internacional del Treball; Charlotte Lockhart, 4 Day Week Foundation; Núria Gonzàlez, Consell de Relacions Laborals de Catalunya (ENG)

Divendres, 27 de novembre

 

Focus en recerca i Cloenda
 

9:00 h — 10:30 h: COM HAN CANVIAT ELS HÀBITS DE LA SOCIETAT EUROPEA EN SITUACIÓ DE CONFINAMENT? UNA VISIÓ DES DE LA RECERCA: "Living, working and COVID-19": de Eurofound; "Coronavirus: Helping organizations and employees to cultivate an agile work culture" de Laura Giurge, London Business School i Harvard Business School;  "Global Chrono Corona Study" de Till Roenneberg, Cronobiòleg:; "Enquesta sobre els usos del temps i el confinament. 2020" de la Generalitat de Catalunya (ENG)

11:00 h — 12:30 h: ELS USOS DEL TEMPS EN LA RECERCA CATALANA: Presentació de resultats per part de Joan García (CED), Sara Moreno (UAB), Núria Codina (UB), Santiago Estaún (UAB) i Adriano Targa (IRBLleida). Sessió de Q&A moderada per Manolis Kogevinas (ISGlobal) (ENG)

15:00 h — 16:00 h: QUÈ ENS DIUEN INFANTS I JOVES SOBRE EL SEU TEMPS I ELS USOS QUE EN FAN? Organitzat per l'Ajuntament de Barcelona (CAT)

16:00 h — 17:00 h: ACTE DE CLOENDA, Amb representants de: Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya. I la participació de: Ignace Glorieux, IATUR; Jean - Yves Boulin, Tempo Territorial i Xarxa Europea de ciutats i pobles pels usos del temps (ENG)

->ACTES PREVIS / Dimarts 3 d'octubre : 9:30 h — 11:45 h: PER UNA NOVA ORGANITZACIÓ DEL TEMPS A L'ÀREA METROPOLITANA, Organitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (CAT)

Tots els esdeveniments es podran reproduir en directe i estaran doblats en català o anglès segons correspongui.

Per a més informació i contacte de premsa i comunicació: info@barcelona.timeuse

Nota de premsa

Cartell TUW_ENG_final.jpg
  • Negro del icono de Blogger
  • Negro del icono de YouTube
  • Icono negro LinkedIn
  • Negro Twitter Icono
  • Negro Facebook Icono

L'informem que aquesta pàgina utilitza cookies. No obstant, les nostres cookies no recullen dades personals. Si vol més informació, consulti aquí